Το φυλετικό ''μίσος'' του εθνικοσοσιαλισμού




Τον Μαϊο του 2014, ένας οδηγός ταξί στην Νέα Υόρκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τα ΜΜΕ να έχουν πάθει υστερία. Όλα ξεκίνησαν όταν αντί-φασίστες ανακάλυψαν τον συγκεκριμένο τύπο να φοράει περιβραχιόνιο με τη σβάστικα. Τα κανάλια έπαιζαν το συγκεκριμένο θέμα σε βαθμό υστερίας και ζητήθηκε ο οδηγός να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Κάτι το οποίο έγινε για 30 μέρες. Αυτό που κάνει την ιστορία ακόμα πιο περίεργη είναι ότι ο "ναζί", Gabriel Diaz, ήτανε μαύρος. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν αμαθή ρεπόρτερ στο σπίτι του, ο Diaz περήφανα υπερασπίστηκε τη γνώμη του και πάγωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική. Εδώ μερικά αποσπάσματα από τη συζήτηση: 

Δημοσιογράφος: Γνωρίζεις τι είναι αυτό που φοράς (σβάστικα), έτσι;
Diaz: Γνωρίζω τι σημαίνει. Τα ΜΜΕ το προβάλουν ως ένα σύμβολο μίσους, αλλά δεν είναι για εμάς, όχι για εμάς.

Δημοσιογράφος: Ποιοί είναι οι "εμείς".
Diaz: Οι πιστοί στην ιδεολογία. Οι εθνικοσοσιαλιστές. Δεν λέμε "ναζί". Εσείς το αποκαλείτε έτσι.

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά γνωρίζεις τι έγινε στον εθνικοσοσιαλισμό σωστά?
Diaz: Πιστεύω ότι μας έχουν πει ψέματα για τον Χίτλερ όλη μας τη ζωή.

Δημοσιογράφος: Γιατί το φοράς;(το περιβραχιόνιο)
Diaz: Γιατί είμαι εθνικοσοσιαλιστής.

Δημοσιογράφος: ΤΙ σημαίνει αυτό;
Diaz: Πιστεύω στην φυσική ροή των πραγμάτων..Πιστεύουμε στην φύση.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζεις ότι, οι πραγματικοί εθνικοσοσιαλιστές δεν θα νοιαζόντουσαν για σένα καθόλου.
Diaz: Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς με αυτό.

Δημοσιογράφος: Πίστευαν στην άρια υπεροχή. Εξολόθρευαν ανθρώπους που δεν τους άρεσαν.
Diaz: Λοιπόν...Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν σου διδάσκει να μισείς τους άλλους. Σου διδάσκει να αγαπάς τη φυλή σου ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ποιος είπε ότι πρέπει να είσαι λευκός για να είσαι εθνικοσοσιαλιστής; Δεν χρειάζεται να είσαι λευκός. Ο καθένας μπορεί να είναι.





Έχει άδικο ο Diaz; Διδάσκει ο εθνικοσοσιαλισμός να μισούμε ή ο Χίτλερ ο ίδιος είπε ποτέ να μισούμε τους ανθρώπους των άλλων φυλών; Στην Πολιτική Διαθήκη του ο Χίτλερ δηλώνει τα εξής: ''Η φυλετική υπερηφάνεια μας δεν έχει χαρακτήρα επιθετικό, πλην του σημείου εκείνου που αφορά την εβραϊκή φυλή''. (13 Φεβρουαρίου 1945)

Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Ο Μιγκέλ Σερράνο μάλιστα είχε δηλώσει ότι ο εθνικισμός αποτελεί μια γάγγραινα για τον εθνικοσοσιαλισμό και ότι οι εθνικιστές είναι απλώς ρατσιστές χωρίς να έχουν γνώσεις επί του φυλετικού ζητήματος και διατηρούν ένα αφύσικο μίσος προς τους αλλόφυλους.

Επίσης ο Χίτλερ ξεκαθάρισε την βάση του εθνικοσοσιαλισμού:

''Διακηρύσσω ταύτα, όντας απελευθερωμένος από κάθε φυλετικό μίσος. Ασφαλώς και είναι ασυμβίβαστη η ανάμειξη οιασδήποτε φυλής με άλλες φυλές. Πλην ελαχίστων, ανούσιων επιτυχιών, η συστηματική φυλετική επιμειξία ουδέποτε έφερε θετικά αποτελέσματα. Η βούληση της να παραμείνει φυλετικά καθαρή και αγνή, αποτελεί μία απτή απόδειξη της ζωτικότητας και της καλής υγείας μιας φυλής. Η υπερηφάνεια για τη δική μας τη φυλή, χωρίς να υποτιμούμε ή να περιφρονούμε οιαδήποτε άλλη φυλή, αποτελεί ένα ορθό και υγιές από κάθε άποψη συναίσθημα. Ουδέποτε θεώρησα τους Ιάπωνες ή τους Κινέζους ως κατώτερους έναντι ημών. Είναι γεγονός ότι αμφότεροι οι λαοί ανήκουν σε αρχαίους πολιτισμούς μεγάλης ποιοτικής στάθμης. Δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι για το παρελθόν τους και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας αναφέρεται στο παρελθόν αυτό, όπως ακριβώς εμείς διαθέτουμε το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε για τον πολιτισμό στον οποίο τώρα ανήκουμε''. (13 Φεβρουαρίου 1945)

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως αν πραγματικά όλες οι φυλές διδάσκονταν τον Αδόλφο Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό, τότε πραγματικά δεν θα υπήρχε κίνδυνος φυλετικής επιμειξίας.  Όποιος διαβάσει το Μein Kampf  θα διαπιστώσει ότι ο Χίτλερ είναι κάθετα αντιαποικιοκράτης. Σαφέστατα ο Χίτλερ υποστηρίζει ότι ο Άριος υπήρξε ο Προμηθέας της Ανθρωπότητας. Αυτό όμως δεν μπορεί να μεταφραστεί σε μίσος. Το αποδεικνύει η εξέλιξη της Ιστορίας της ανθρωπότητας.

Στο τραγούδι του θεού Κρίσνα έχει δοθεί το αιώνιο μήνυμα της διατήρησης της φυλής από αρχαιοτάτων χρόνων: 'πό τη διαφθορά των γυναικών επέρχεται η σύγχυση των φυλών. Από τη σύγχυση των φυλών, η απώλεια της μνήμης. Από την απώλεια της μνήμης, η έλλειψη κατανόησης. Και από αυτήν όλα τα δεινά''. (Bhagavad Gita)



Η εθνικοσοσιαλίστρια Savitri Devi έδωσε το εθνικοσοσιαλιστικό μήνυμα που δεν εκφράζει κανένα μίσος για τις άλλες φυλές, αλλά αντιθέτως ένα μήνυμα υπέρ της διατήρησης τους: 

''Είμαι υπέρ ενός πολυφυλετικού κόσμου στον οποίο κάθε φυλή διατηρεί τον εαυτό της, σε αρμονία με τις άλλες φυλές. Όπως σε έναν κήπο, που υπάρχουν παρτέρια ρόδων και παρτέρια με γαρύφαλα και ίριδες και διάφορα άλλα άνθη. Δεν αναμειγνύονται. Παραμένουν ξέχωρα, και κάθε ένα έχει την δική του ομορφιά. Είμαι ενάντια στην αποικιοκρατία λόγω του ότι αυτή μολύνει τόσο τον αφέντη όσο και τον σκλάβο. Τον αφέντη τον μολύνει ακόμα περισσότερο''.

Από που προέρχεται το φυλετικό μίσος και η προσπάθεια φυλετικής επιμειξίας;  Η αλήθεια δεν έρχεται μόνο από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και την Παλαιά Διαθήκη. Έρχεται απευθείας από την αρχαία Ρώμη:

''...μεταξύ Εβραίων υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι πάντα έτοιμοι να φανούν σπλαχνικοί ο ένας προς τον άλλο, αλλά για τους υπόλοιπους λαούς τρέφουν έχθρα και μίσος...απέχουν από ερωτικές σχέσεις με γυναίκες άλλων εθνών.. καθιέρωσαν την περιτομή ώστε να ξεχωρίζουν από τους άλλους λαούς''. (Κορνήλιος Τάκιτος, Ιστορίες V)



Οι νόμοι που θεσπίζονται σήμερα για να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που υπερασπίζονται την αλήθεια του εθνικοσοσιαλισμού, τον φυσικό νόμο, το Ντάρμα όπως λένε οι Ινδουιστές, μπορούν να μας θυμίσουν τα λόγια του θεϊκού Πλάτωνα:

''Μας συνδέει η φύση κι όχι ο νόμος. Γιατί η φύση συνδέει με συγγένεια το όμοιο με το όμοιο, ενώ ο νόμος των ανθρώπων ο δυνάστης, συχνά επιβάλλει με την βία σχέσεις που δεν τις ανέχεται η φύση''. (Πρωταγόρας) 

(τὸ γὰρ ὅμοιον τῷ ὁμοίῳ φύσει συγγενές ἐστιν, ὁ δὲ νόμος, τύραννος ὢν τῶν ἀνθρώπων, πολλὰ παρὰ τὴν φύσιν βιάζεται)


Ας δούμε μερικές φωτογραφίες των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών με ανθρώπους άλλων φυλών:






O Ray  Hagins, ένας άνθρωπος που ανήκει στην νεγρική φυλή, είπε:

''Αυτοί οι μπάσταρδοι που λέγονται Εβραίοι έπεισαν τον κόσμο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν τρελός. Όλοι μεγαλώσαμε γνωρίζοντας ότι ο Χίτλερ ήταν ένας τύραννος, ένας τρελός. Ανακάλυψα ότι αυτοί ήταν οι ψεύτες από τους οποίους ο Χίτλερ προσπαθούσε να γλυτώσει τον κόσμο''.




Ray Hagins

''Στο μεταξύ,εν όψει των τρομερών κρίσεων που συγκλονίζουν και συνταράσουν μια σειρά από χώρες, δεν θα κουραστούμε να εφιστούμε την προσοχή των διαφόρων λαών σε σχέση με τον απειλητικό αυτό κίνδυνο που ελοχεύει σε βάρος της ανθρωπότητος και να φωνάζουμε διαρκώς προς αυτούς ότι οι Εβραιοσιωνιστές είναι η αιτία''.
Γιόζεφ Γκαίμπελς


Διαβάστε επίσης:



Η Κινέζα έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να διατηρήσει την καθαρότητα του αίματος της σεβόμενη τους φυσικούς νόμους και την φυλή της.

πηγή